Past/Present: vintage fotografie & werk van hedendaagse fotografen

(c) Robby Muller / Annet Gelink Gallery

Voor het eerst in zijn bestaan schenkt Unseen aandacht aan vintage fotografie van voor het jaar 2000. Aan de hand van sterk gecureerde presentaties ontpopt zich een duidelijke, thematische dialoog tussen vintage werk en werk van hedendaagse fotografen.

Bij Galerie Julian Sander reflecteren de foto's van de New Yorkse kunstenaar Michael Somorrof op het werk van de legendarische fotograaf August Sander. GRIMM heeft multidisciplinair kunstenaar Saskia Noor van Imhoff speciaal voor deze gelegenheid verzocht te reflecteren op het werk van de overleden conceptueel kunstenaar Ger van Elk. Gerhard Hofland en Paul van Esch presenteren samen de hervonden intieme snapshots van John Kayser in combinatie met de uitgesproken eigen visie op naaktfotografie van de jonge Amsterdamse kunstenaar Lara Verheijden.

(c) August Sander / Die Photographische Sammlung/SK-Stiftung Kultur - August Sander Archiv, Keulen - Courtsey of Galerie Julian Sander.
(c) Michael Somoroff / Galerie Julian Sander.

Join our mailing list - Stay informed

Stay up to date with the latest news