Internationale première op Unseen Amsterdam: Boek presentatie ANGST van Peter Hauser

Electric Art Collective (stand 39) heeft op vrijdagavond 17 september een signeersessie, verzorgd door Peter Hauser. Het is de internationale première van zijn boek dat eind vorig jaar verscheen en door de Financial Times werd geselecteerd als een van de beste kunstboeken van het najaar. Zijn boeken zijn gesigneerd te koop in de stand, waar tevens zijn fotowerk wordt getoond.

Over zijn boek ANGST zegt Peter Hauser: “Mijn foto's zijn bedoeld om de omgeving waarin we leven te onderzoeken". Van dichtbij geschoten op zwart-wit negatieffilm, behandelt ANGST moderne angsten: klimaatverandering, consumptie en kapitalisme. Het is gebonden in PVC-folie en vertegenwoordigt de "ultieme tegenstelling tussen het oppervlak en wat eronder ligt".

Peter Hauser, ANGST.

Join our mailing list - Stay informed

Stay up to date with the latest news