Unbound

(c) Maarten Baas / Galerie Ron Mandos.

Met Unbound, een sectie waarin vrijstaande projecten de grenzen van de fotografie op monumentale schaal verkennen en verleggen, zet Unseen 2021 zich nog verder in voor experimentele, baanbrekende fotografie. In het 700 m2 grote Transformatorhuis krijgen kunstenaars de ruimte om de traditionele tweedimensionale fotografie te ontstijgen.

Zij doen dit aan de hand van grootse installaties die raken aan installatie- of videokunst dan wel digitale of sculpturale kunst. Unbound komt tot stand in samenwerking met de deelnemende galeries, musea, culturele instellingen en project spaces. Een jaarlijks wisselende en onafhankelijke gast-curator draagt zorg voor de samenstelling van de tentoonstelling.

(c) Maarten Baas / Galerie Ron Mandos.

Unseen Amsterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws