Past/Present

(c) Michael Somoroff / Galerie Julian Sander.

Voor het eerst in zijn bestaan schenkt Unseen aandacht aan vintage fotografie van voor het jaar 2000. Aan de hand van sterk gecureerde presentaties ontpopt zich een duidelijke, thematische dialoog tussen vintage werk en werk van hedendaagse fotografen. Zo zal bijvoorbeeld de gerenommeerde Duitse galerie Julian Sander historisch werk tonen van een van de belangrijkste series uit de fotografische geschiedenis, 'People from the 20th Century' van August Sander, vergezeld van een hedendaagse visie op de foto's door de New Yorkse kunstenaar Michael Somoroff.  

(c) August Sander / Die Photographische Sammlung/SK-Stiftung Kultur - August Sander Archiv, Keulen - Courtsey of Galerie Julian Sander.

Unseen Amsterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws