LUMIX MEETS BEYOND 2020

© Ayako Ishiba

Door het hoge tempo waarop technologische innovaties zich aandienen, verandert ook onze omgeving voortdurend. Deze veranderingen brengen niet alleen nieuwe uitdagingen met zich mee, maar er ontstaan ook nieuwe perspectieven en oplossingen. Oplossingen en toekomstbeelden die je voorheen alleen in sciencefictionfilms zag, zijn nu ineens realistisch en binnen handbereik.

De zevende editie van Lumix Meets Beyond 2020 toonde onder de titel Japanese Photographers #7 het werk van zes opkomende Japanse kunstenaars die reageerden op het thema ‘Over to another parallel world’. Deze jonge talenten kennen hun fotografiegeschiedenis en kozen er daarom voor om nieuwe uitdrukkingsvormen in de fotografie te zoeken. Wat zij zien is niet een reeds bestaande realiteit of fictief universum, het is een andere, parallelle wereld.
Deze tentoonstelling biedt een internationaal podium aan deze aanstormende kunstenaars en werpt licht op hun gedurfde en unieke creaties.

Deze tentoonstelling is een jaarlijkse samenwerking tussen IMA Media Project en Panasonic / LUMIX.

Unseen Amsterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws