PREMIERE @ UNSEEN: FOAM TALENT EXHIBITION

Futures Narratives, Unseen Amsterdam, 2018 © Almicheal Fraay

Het 700 m2 grote Transformatorhuis op het Westergasfabriekterrein vormt tijdens Unseen het podium voor de jaarlijkse Foam Talent tentoonstelling. Deze tentoonstelling presenteert werk van twintig jonge kunstenaars uit alle delen van de wereld die door Foam zijn gescout op basis van de jaarlijkse Talent Call van het internationale Foam Magazine.

De geselecteerde fotografen zijn:
Aàdesokan (Nigeria), Sofia Borges (Brazilië), Adji Dieye (Senegal/Italië), Rahima Gambo (Nigeria), Karla Hiraldo Voleau (Frankrijk/Dominicaanse Republiek), Benoît Jeannet (Zwitserland), Luther Konadu (Canada/Ghana), Matthew Leifheit (United States), Douglas Mandry (Zwitserland), Philip Montgomery (United States), Camillo Pasquarelli (Italië), Simone Sapienza (Italië), Micha Serraf (Zimbabwe/Zuid Afrika), Hashem Shakeri (Iran), Gao Shang (China), Kamonlak Sukchai (Thailand), Guanyu Xu (China/United States), Yorgos Yatromanolakis (Griekenland), Alba Zari (Italië/Thailand).

Join our mailing list - Stay informed

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws